Dit is de citroen C4

New C4

catalogusprijs vanaf
€20.750

In 2020 zet Citroën zijn elektrisch offensief verder met New ë-C4 - 100% ëlectric en New C4: een nieuwe fase in het Citroën design, uitzonderlijk comfort aan boord en de keuze tussen 100% elektrisch, benzine of diesel.
New ë-C4 - 100% ëlectric en New C4 zijn de waardige erfgenamen van 92 jaar van compacte Citroën berlines. Sinds 1982 hebben 10 generaties berlines elkaar opgevolgd en zijn 12,5 miljoen exemplaren verkocht.

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric is de 5e fase van Citroën's elektrisch offensief na C5 Aircross Hybrid SUV's, Ami, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer. Hij belichaamt de technologische en moderne elektrische mobiliteit, ten dienste van het comfort en de veelzijdigheid van het gebruik: mobiliteit in de ë-Comfort-klasse.

De New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric maakt het mogelijk om dagelijks volledig elektrisch te rijden, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld, in alle rust, zoals in een cocon: alle externe spanningen worden gefilterd. De stille werking, de soepelheid van de beweging van de wagen, het rijplezier, de vlotte vering, de zachtheid van de Advanced Comfort®-stoelen, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak.

New Citroën C4 maakt het verschil door de combinatie van:

  • De elegantie, soepelheid en dynamiek van een compacte berline: aerodynamisch silhouet, verfijnde lijnen en grafische identiteitsdetails, nieuwe signatuur van het voor- en achterlicht
  • De kracht en het karakter van een SUV: grote wielen, royale en gespierde lijnen

Meer foto's

Een innoverende en technologische voorzijde

Citroën C4 biedt een energiek en uitgesproken karakter : een hoge, strakke motorkap, een voorzijde met alle nieuwe esthetische codes van Citroën: lichtsignatuur in V-vorm, tweetraps koplampen en chromen chevrons over de gehele breedte van de wagen en een enscenering die de 100% LED Vision technologie van Citroën in de dagrijlichten, koplampen en mistlampen benadrukt.

Een aerodynamisch profiel

"Het aerodynamische profiel biedt ruime volumes die worden benadrukt door enkele zachte en gespierde koetswerklijnen, 'dicht bij het lichaam', wat zorgt voor kracht en karakter. De korte overhangen voor en achter in combinatie met de grote wielen (690 mm) en de 156 mm bodemvrijheid, die groter is dan de concurrentie, geven het voertuig een unieke, assertieve en assertieve verhoogde houding, als was hij 'klaar om te springen'.

Een dynamische en stevige achterzijde

De achterzijde maakt de wagen dynamiek en robuust, terwijl ze een royaal koffervolume (380 L) suggereert. Met zijn schuine achterruit, zijn aerodynamische spoiler en de lichten die met elkaar verbonden zijn door een glanzende zwarte strook, biedt de New C4 een unieke en onderscheidende enscenering en huldigt hij een nieuwe V-vormige LED-lichtsignatuur in.

19 exterieurcombinaties, 5 interieurcombinaties

  • 7 koetswerkkleuren: Ice White, Obsidian Black, Steel Gray, Platinum Gray, Elixir Red, Caramel Brown en Iceland Blue
  • 3 Kleurenpacks: Glossy Black, Textured Gray en Anodized Blue, waarbij deze laatste exclusief is voorbehouden voor de ë-C4 - 100% ëlectric
  • 5 interieurstijlen met warme materialen en sobere of levendige tinten: het standaardinterieur en 5 stijlen die zijn verbonden aan de Advanced Comfort zetels: Urban Grey, Metropolitan Grey, Hype Black en Hype Red.

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Citroen Traxxion Evergem